31

Ιαν 17

Μία σημαντική ΝΕΑ υπηρεσία που «ακουμπά» πάνω στην ανάγκη πολλών συμπολιτών μας οι οποίοι «τρέχουν και δεν φθάνουν» από υποχρεώσεις και έλλειψη χρόνου, είναι αυτή που περιγράφεται ως Delivery KTEO.

Tι αφορά : Παραλαβή του αυτοκινήτου σας για τον καθιερωμένο Τεχνικό Έλεγχο (από το σημείο που σας εξυπηρετεί). Εκτέλεση των προγραμματισμένων βημάτων ελέγχου στις εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ. Παράδοση του αυτοκινήτου στη διεύθυνση που εσείς θα έχετε ορίσει (αφού έχετε συμφωνήσει πως βρίσκεστε εντός της «ζώνης κάλυψης» που μπορεί να παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία το ΚΤΕΟ).

Εσείς, απλά κλείστε ραντεβού την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να γίνει η παραλαβή του αυτοκινήτου σας από το σπίτι ή την εργασία σας. Χωρίς μετακινήσεις και ταλαιπωρία! Εύκολα και οικονομικά!

Η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και αφορά αποκλειστικά περιοχές του Άργους και Ναυπλίου. Προϋπόθεση, να έχει προηγηθεί συνεννόηση για τον τόπο και το χρόνο από την προηγούμενη ημέρα.

Για περισσότερες διευκρινήσεις καλέστε μας στο τηλ.10 6 11, 2751101111 ή κλείστε ραντεβού online μέσω της ιστοσελίδας μας.

Με την αξιοπιστία και την συνέπεια που χαρακτηρίζουν το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.