Νέα & Ανακοινώσεις

καλώς ηρθατε στα νέα μας

07

Νοε 20

Σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) η οποία εκδόθηκε σήμερα αναλύονται όλα τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Σε αυτά περιλαμβάνεται και η λειτουργία των Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ). 

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω ΚΥΑ αναφέρεται:

«Αναστέλλεται η λειτουργία των υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου οχημάτων, εξαιρουμένων αποκλειστικά των Δημόσιων και Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) που διαθέτουν εγκεκριμένη-αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο φορτηγών και λεωφορείων αυτοκίνητων οχημάτων.

Έτσι τα ΚΤΕΟ παραμένουν ανοιχτά για λεωφορεία, φορτηγά και γενικώς βαρέων τύπου οχήματα που είναι πάνω από 3,5 τόννους και MONO γι’ αυτά, ενώ η προσέλευση θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων.

Όλα τα υπόλοιπα οχήματα μηχανάκια, αυτοκίνητα, μικρά φορτηγά κι επαγγελματικά δεν υποχρεούνται να περάσουν έλεγχο, και θα δοθεί παράταση στις ημερομηνίες ελέγχου στα πρότυπα του προηγούμενου lockdown.

Για πληροφορίες και ραντεβού :
☎️ 10611 ή 2751.101.111
Καθημ. 08.00-18.00 & Σάβ. 08.00-15:00
και στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά στο mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook-Ιnstagram