06

Ιουλ 18

Η 1η Ποδηλατάδα Χαράς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουλίου από τον "Α.Σ. ΑΓΕΥΣ" με την υποστήριξη του ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ και του "Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός" στο Άργος.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους - Μυκηνών Βαγγέλης Τζαβέλλας: «Τα παιδικά μας χρόνια συνδέονται νοσταλγικά με το ποδήλατο, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό.

Για τα παιδιά μας αποτελεί το πρώτο τους όχημα. Η χρήση του ποδηλάτου έχει αποδειχθεί από έρευνες πως αναπτύσσει την ατομική και κοινωνική υπευθυνότητα του παιδιού. Το ποδήλατο απευθύνεται και σε όσους θέλουν να είναι γρήγοροι στις μετακινήσεις τους στην πόλη, κερδίζοντας τα οφέλη της ποδηλασίας στην υγεία, μη επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα.

Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε τέτοιες δράσεις. Το ποδήλατο αποτελεί όχημα για όλους, για όλη την οικογένεια, για κάθε ηλικία. Έχει αρχίσει να αναδημιουργείται μια κουλτούρα ποδηλάτου και το ποδήλατο είναι πλέον ένα "σοφιστικέ" όχημα, ένας όμορφος, οικολογικός, σύγχρονος τρόπος μετακίνησης που συνδυάζει άσκηση, χαρά, εκτόνωση».

Όπως σημειώνει ο σύλλογος «Αγεύς»:

''Ο Αθλητικός Σϋλλογος ΑΓΕΥΣ Αργολίδος θέλει να κλείσει την πρώτη Ποδηλατάδα Χαράς, το πρώτο ΠοδηλατοΔρώ, συγχαίροντας και ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους, καθώς επίσης και τους χορηγούς που χωρίς την υλική στήριξή τους δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Ελπίζει να γίνεις θεσμός και εύχεται τον επόμενο ΠοδηλατοΔρώ να είναι ακόμα πιο δυνατό, να δώσει ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα πως το ποδήλατο μόνο δυνατά οφέλη μπορεί να παρέχει στον χρήστη του”

Το Δ.Σ. του ΑΓΕΥΣ σας εύχεται καλό καλοκαίρι, πολλές ποδηλατοβόλτες με ασφαλή χιλιόμετρα.''

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα του ΑΓΕΥΣ Α.Σ. 

IKTEO Ταραντίλης 10 6 112751101111 κλείστε εύκολα ραντεβού online μέσω της ιστοσελίδας μας.