30

Μάι 18

Μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα πήραν μέρος στον 13ο Αργειακό – Μυκηναϊκό Δρόμο που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους-Μυκηνών και με μέγα χορηγό το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ. Πάνω από 1300 δρομείς έτρεξαν σε ιστορικές διαδρομές με επίκεντρο τις Αρχαίες Μυκήνες, το Αρχαίο Θέατρο Άργους και τον Λόφο της Ασπίδας.

Η εκκίνηση για τα 21 χιλιόμετρα δόθηκε στην Πύλη των Λεόντων από τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο ενώ για τα 5 χλμ. οι δρομείς ξεκίνησαν από τον Λόφο Ασπίδας. Τερματισμός και στους δύο αγώνες ήταν η Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Επίσης έγινε και αγώνας 1,5 χλμ. για παιδιά.

Νικητές στον ημιμαραθώνιο των 21 χλμ. τερμάτισε ο Γιώργος Σκούταρης, δεύτερος ο Βασίλης Νυσταζάκης και τρίτος ο Γιώργος Βλάχος. Στις γυναίκες πρώτη βγήκε η Αργείτισσα Μάτα Κλησάρη, δεύτερη η Κατερίνα Χρυσακάρου και τρίτη η Αναστασία ΝτεβετζήΣτα 5 χλμ. νικητής ήταν ο Σωτήρης Μαρκόπουλος και στις γυναίκες η Βασιλική Αβδούλα.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση του Άργους, σε αντίθεση με τους περισσότερους αντίστοιχους αγώνες ήταν δωρεάν. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που μόχθησαν για αυτή την επιτυχία, και που μας έκαναν υπερήφανους για την χορηγία.

IKTEO Ταραντίλης 10 6 112751101111 κλείστε εύκολα ραντεβού online μέσω της ιστοσελίδας μας.