23

Οκτ 17

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το «Argos white night run» με πλήθος κόσμου να κατακλύζει το κέντρο της πόλης, μέγας χορηγός του οποίου ήταν το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα νυχτερινός δρόμος είχε τόσες πολλές συμμετοχές από αθλητές αλλα και από κόσμο που παρακολούθησε την προσπάθεια των δρομέων.

Την εκκίνηση του νυχτερινού αγώνα δρόμου έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσο μπροστά από το παλιό δημαρχείο της πόλης στο Ιστορικό Κέντρο Άργους.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων τα καταστήματα παρέμειναν με προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα. Μετά το τερματισμό έγινε μουσική συναυλία όπου υπήρχε ο Κουμπαράς Αγάπης του Δήμου Άργους για την οικονομική βοήθεια του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που δίνει το δικό του αγώνα με τον καρκίνο στο Λονδίνο.

Η αθλητική γιορτή έκλεισε με συναυλία στην κεντρική πλατεία ολοκληρώνοντας την διοργάνωση με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε με την συμμετοχή του και παράλληλα ξέφυγε από την καθημερινότητα και το διασκέδασε.

Ο διευθυντής του ΙΚΤΕΟ κ.Ταραντίλης Αθανάσιος ευχήθηκε την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία σε οποιαδήποτε δράση και αν επιλέξει o Δήμος Άργους-Μυκηνών να κάνει, σημειώνοντας πως, το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους.

GRAND SPONSOR-ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ

IKTEO Ταραντίλης 10 6 11, 2751101111 κλείστε εύκολα ραντεβού online μέσω της ιστοσελίδας μας.