17

Σεπ 17

Με 300 περίπου συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 4ος Αγώνας δρόμου Μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή, χθες το απόγευμα (Σάββατο) 16 Σεπτεμβρίου 2017. Χορηγός του αγώνα το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ.

Ο αγώνας, που δεν είχε κομπλεξικό  ξενόγλωσσο τίτλο «Run …..”, ονομαζόταν «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο» και είχε ως τόπο διεξαγωγής τη Νέα Κίο του Δήμου Άργους Μυκηνών. Περιελάμβανε αγώνα δρόμου 5.000μ, αγώνα 11.000μ για δρομείς και  περιπατητές και τέλος αγώνα δρόμου 2.000μ.για παιδιά.

Διοργανωτές του αγώνα ήταν η Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) και ο ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου.

Σε όλους τους δρομείς που τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Στους περιπατητές δόθηκε  δίπλωμα. Φέτος δόθηκε κύπελλο και στον πρώτο κάτοικο της Νέας Κίου που τερμάτισε στα 11.000 μ

Ο αγώνας υποστηρίχθηκε υγειονομικά από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ναυπλίου. Σημαντική Υποστήριξη στον Αγώνα παρείχαν οι Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας (ΦΙΛΜΑ), το 1ο Σώμα Προσκόπων Άργους, η Τροχαία Άργους καθώς και οι τοπικοί Σύλλογοι της Δ.Κ. Νέας Κίου.

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που μόχθησαν για αυτή την επιτυχία, και που μας έκαναν υπερήφανους για την χορηγία.

 

Βίντεο στιγμιότυπα από τον αγώνα https://youtu.be/I_tNOu0Z4sY
Βίντεο απονομές https://youtu.be/KE7uLUfGOk4