12

Οκτ 14

Η ομάδα Scuderia Triskelion με την υποστήριξη του ΙΚΤΕΟ Ταραντίλη διοργάνωσε με επιτυχία για 3η χρονιά στην Πελοπόννησο, την Περιήγηση Κλασσικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese».

Στόχος της δράσης αυτής ήταν οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τα ιστορικά μνημεία και τα υπέροχα τοπία που η Πελοπόννησος προσφέρει σε αφθονία και παράλληλα να περιηγηθούν με ασφάλεια σε επιλεγμένες διαδρομές. Το «Tour du Péloponnèse» είναι η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση κλασσικού αυτοκινήτου σε χρονική διάρκεια και χιλιομετρική απόσταση στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να καταστεί το μεγαλύτερο event του είδους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το αγωνιστικό σκέλος κυμάνθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η Triskelion είναι γνωστή για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση η οποία περιλάμβανε επίσης οδική βοήθεια και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με 20 διεθνή και ελληνικά πληρώματα να συμμετέχουν οι μάχες στις ειδικές διαδρομές ήταν άκρως ενδιαφέρουσες(Αρχαία Ολυμπία,Πύλος,Μάνη,Μονεμβασιά,Ναύπλιο,Μυκήνες και άλλα πολλά ιστορικά σημεία)

Ένα επιτυχημένο αγώνα στα συμμετέχοντα πληρώματα ευχήθηκε ο διευθυντής κ.Ταραντίλης Αθανάσιος , σημειώνοντας πως, το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις.

GRAND SPONSOR-ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ

IKTEO Ταραντίλης Παναγιώτης 10 6 11, 2751101111 κλείστε εύκολα ραντεβού online μέσω της ιστοσελίδας μας.