23

Ιαν 24

 
Και ΝΑΙ τα κατάφεραν....
 
 H Αγγελική Μαρλαγκούτσου και ο Χρήστος Λάμπρου κατόρθωσαν με επιτυχία να κολυμπήσουν συνεχόμενα, εναλλάξ, για 24 ώρες, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους, για καλό σκοπό! 
 
? Ο σκοπός ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»
 
 Η παρουσία του κόσμου καθ όλη τη διάρκεια ήταν εμψυχωτική και σημαντική, προσφέροντας ο καθένας ό,τι χρηματικό ποσό μπορούσε για τις ανάγκες του Συλλόγου Φλόγα.
 
 Συγκινητική ήταν και η παρουσία πολλών παιδιών, τα οποία με τον δικό τους τρόπο, ζωγραφιζαν με θέμα την κολύμβηση. Το χρηματικό ποσό από τις ζωγραφιές των παιδιών κάλυψε το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ.
 
 Όλη η ομάδα του ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ήταν εκεί στο πλευρό του Χρήστου και της Αγγελικής, στηρίζοντας από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία αγάπης σε παιδιά που μας έχουν ανάγκη.
 
 Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία αυτή καθώς και στο προσωπικό του Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης
Άργους-Μυκηνών κ. Δαμάλα Σωτήρη.
 
? Το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ συγχαίρει την μοναδική αυτή εκδήλωση αγάπης, και υπόσχεται ότι θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για πληροφορίες και ραντεβού :

☎️ 10611 ή 2751.101.111
Καθημερινά  08.00π.μ. - 17.00μ.μ. 
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.