09

Μάι 22

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 14ος Αργειακός Μυκηναϊκός δρόμος!

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ - ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ

Δρομείς από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν δωρεάν σε έναν υπέροχο μαραθώνιο που διαβαίνει τα μονοπάτια της ιστορίας μας.

Από τις Πολύχρυσες Μυκήνες, το αρχαίο θέατρο του Άργους, τον λόφο Ασπίδος, οι συμμετέχοντες κατέληξαν στο κέντρο της πόλης, όπου έγιναν οι βραβεύσεις.

Τα 21χλμ. είχαν εκκίνηση την Πύλη των Λεόντων και οι αθλητές πέρασαν από το Μοναστηράκι -Παναγία Βαρσέκα, πριν το τρίστρατο ( Μπαρντουβά) , Κουτσοπόδι, Αεροδρόμιο Αργους, διασταύρωση Σταθέικων , πρόποδες Λόφου Ασπίδας, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο και τερματισμός στην πλατεία του Άγ. Πέτρου.

Τα 5χλμ. είχαν εκκίνηση τον Λόφο Ασπίδας-Δειράδα και οι αθλητές διέσχισαν τους πρόποδες τους Πρ. Ηλία, Καραντζά, Γούναρη, Αρ. Θέατρο, Θεάτρου, Δαναού και τερματισμός στην πλατεία του Αγ. Πέτρου.

Το 1χλμ είχε εκκίνηση το Αρχαίο θέατρο Άργους, και οι μικρού αθλητές που έλαβαν μέρος διέσχισαν την Θεάτρου,την Δαναού και τερματισμό στην πλατεία του Αγ. Πέτρου.

 

Κάθε καλό γεγονός συμπληρώνεται και από μια δράση αλληλεγγύης και αυτό έκανε ο Δήμος Άργους – Μυκηνών αφού συγκέντρωσε προϊόντα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Το Άργος τα τελευταία χρόνια – ολοένα και περισσότερο – μνημονεύεται από τον διεθνή ηλεκτρονικό Τύπο ως ένα μέρος με έντονο ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον που πρέπει κανείς να επισκεφτεί διότι μεταξύ άλλων το επίπεδο φιλοξενίας είναι πολύ καλό και οι τιμές είναι ιδιαιτέρως προσιτές. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς, καθώς και στους ανθρώπους που μόχθησαν για αυτή την επιτυχία, και που μας έκαναν υπερήφανους για την χορηγία.

 
Πατήστε και δείτε το Video του αγώνα
 

Για πληροφορίες και ραντεβού :
☎️ 10611 ή 2751.101.111
Καθημ. 08.00-18.00 & Σάβ. 08.00-15:00
και στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά στο mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook-Ιnstagram