08

Δεκ 21

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ορεινός αγώνας Artemisio Mountain Running 2021. Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ

Artemisio Mountain Running 2021: Μεταγωνιστικό δελτίο

Με επίκεντρο τον σύγχρονο αθλητή, σε ένα μυθικό σκηνικό που μας χαρίζει το βουνό της θεάς Άρτεμης, οργανώθηκε ένα απαιτητικό αθλητικό δρώμενο, που όμοιό του θα βρεις δύσκολα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Στόχος μας από την αρχή, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και στον αθλητή και στον επισκέπτη της διοργάνωσης, για να βιώσει κάτι ξεχωριστό.

Η θετική ανατροφοδότηση που λάβαμε από όλους τους συμμετέχοντες και η αποδοχή της διοργάνωσης από την τοπική κοινωνία, τους αθλητές και τους συνοδούς επισκέπτες στο σύνολό της, μας γεμίζει υπερηφάνεια, καταδεικνύοντας ότι ο στόχος επετεύχθη, ενώ ταυτόχρονα μας δεσμεύει να σας υποσχεθούμε ότι το #AMR2022 θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να σας υποδεχθούμε ακόμη καλύτεροι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, μεγάλα ονόματα του ορεινού τρεξίματος έλαβαν μέρος, με τη γενική κατάταξη να διαμορφώνεται ως εξής:

Αγώνας 26Κ (Άνδρες):

 1. Ζησιμόπουλος Φώτης
 2. Ελευθερίου Δημήτρης
 3. Δημουλάς Γιώργος

Αγώνας 26Κ (Γυναίκες):

 1. Μαρία Μάλαϊ
 2. Φωτεινή Κολόκα
 3. Παναγιώτα Δημακάκου

Αγώνας 12Κ (Άνδρες):

 1. Ανδρέας Μανέτας
 2. Χρήστος Κυριαζάκος
 3. Βασίλης Μαυριανός

Αγώνας 12Κ (Γυναίκες):

 1. Ευγενία Παπαδημάτου
 2. Νατάσα Σπανού
 3. Τσβετελίνα Πέτροβα

 

Ο πρόεδρος του ΙΚΤΕΟ κ.Ταραντίλης Αθανάσιος ευχήθηκε την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία και του χρόνου, σημειώνοντας πως, το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις.
 
ΧΟΡΗΓΟΣ  ΑΓΩΝΑ

Για πληροφορίες και ραντεβού :
☎️ 10611 ή 2751.101.111
Καθημ. 08.00-18.00 & Σάβ. 08.00-15:00
και στη διάθεσή σας ηλεκτρονικά στο mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook-Ιnstagram