24

Σεπ 19

Άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση τρίαθλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22/09/2019 στον Τυρό της Κυνουρίας καθώς διοργανωτές, εθελοντές και συμμετέχοντες ανταπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις της ημέρας και έμειναν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

 
| XΟΡΗΓΟΣ ΑΓΩΝΑ - ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ |
 
 Ο Τυρός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι πλέον σημείο αναφοράς στον τριαθλητικό τουρισμό της χώρας.

 Το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, η όμορφη πόλη της Αρκαδίας φόρεσε τα γιορτινά της και φιλοξένησε για 8η συνεχή χρονιά το Tyros triathlon 2019, το σπουδαίο multi sport event που πλέον αποτελεί θεσμό και μπαίνει δυνατά στο καλεντάρι αθλητών και επισκεπτών.

Για δυο ημέρες, μια όμορφη αθλητική παρέα είχε την ευκαιρία να απολαύσει με τον ιδανικότερο καιρό, μια άρτια σχεδιασμένη διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις, καινοτομίες, χαμόγελα και επιδόσεις.

 Περισσότεροι από 200 μικροί και μεγάλοι αθλητές πήραν μέρος σε όλα τα αθλήματα, μεταξύ των οποίων μια ιδιαίτερα απαιτητική ποδηλατική διαδρομή, κολύμβηση 500μ., 1000μ., 1500μ. που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Τυρό, Sprint Triathlon και παιδικοί swim & run αγώνες για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Εκτός από το οργανωτικό και το αθλητικό επίπεδο της διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο, με σημαντικές προσωπικότητες να κλέβουν την παράσταση, ενώ άπαντες οι συμμετέχοντες συμφώνησαν πως αυτή ήταν η καλύτερη διοργάνωση, μέχρι, φυσικά, την επόμενη!

Ο Σπύρος Γκοτζιάς ήταν ο νικητής του Tyros Triathlon 2019 για τους άνδρες και η Τζένη Μπουλμέτη για τις γυναίκες, ενώ πρώτοι στο Tyros Triathlon Relay αναδείχθηκαν οι «Ιπτάμενοι», η τριάδα που συνθέτουν οι Δεμέναγας – Μαρκόπουλος – Δαλέζιος.
 
 Ο διευθύνων σύμβουλος του ΙΚΤΕΟ κ.Ταραντίλης ευχήθηκε την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία και του χρόνου, σημειώνοντας πως, το ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους.

ΔΕΙΤΕ VIDEO TOY ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ
 
| XΟΡΗΓΟΣ ΑΓΩΝΑ - ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ |