29

Ιουν 19

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία το 4ο Τουρνουά Foot Tennis στo 'Αργος 26-28 Ιουνίου.

XΟΡΗΓΟΣ ΤΟ ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές και πάλεψαν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη και Τάσου Διαμαντή,οι οποίοι νίκησαν με σκορ 2-0 σετ τους Κάπλατζη και Λιαγκρή (Παραδοσιακό Καφενείο η Βάσω).

Τις απονομές στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες έκανε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου.

Στους τελικούς παρευρέθηκαν ακόμα, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Κρίγγος και ο Παναγιώτης Σκούφης, πρόεδρος δημοτικής επιτροπής παιδείας και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ο Γιώργος Διαμαντής, διοργανωτής του τουρνουά, δήλωσε σχετικά: Το 4ο τουρνουά FootTennis τελείωσε …ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Άργους Μυκηνών για την παραχώρηση του χώρου της πλατείας. Όλους τους χορηγούς που στήριξαν για άλλη μια χρονιά το event. Τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσιά τους και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και όλους όσους γέμισαν τον χώρο των γηπέδων για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! 

Μετά τα 4 τουρνουά του Άργους και τα 2 της Κορίνθου το ραντεβού μας ανανεώνεται…μέσα Ιουλίου λοιπόν στο Ναύπλιο!!