09

Απρ 19

«Let’s do it Greece 2019» στο Άργος, στο πλαίσιο της δράσης αυτής οργανώθηκε την Κυριακή 07.04.2019 με τη στήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών, του ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ και των προσκόπων, καθαρισμός πινακίδων οδικής σήμανσης, με στόχο να βοηθηθούν οδηγοί και πεζοί στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

To ΙΚΤΕΟ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ θέλει πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσει τους εθελόντριες και εθελοντές, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της και συμμετείχαν στον καθαρισμό των πινακίδων οδικής κυκλοφορίας του Δήμου μας. Η διάθεση, εκ μέρους τους, ενός κυριακάτικου ανοιξιάτικου πρωινού, είναι ενδεικτική του ενδιαφέροντος και της πρόθεσης των συνδημοτών μας για εθελοντική προσφορά για την επίτευξη κοινών, απλών και συνάμα σοβαρών, στόχων.

Η πρώτη αποτίμηση λοιπόν της πρωτοβουλίας, που σχετίζεται με τον βαθμό ευαισθητοποίησης και ανταπόκρισης των συμπολιτών μας, και ιδιαίτερα των νέων, είναι τόσο ενθαρρυντική που μας δημιουργεί την υποχρέωση να συνεχίσουμε διευρύνοντας το πεδίο των παρεμβάσεων μας, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν στην οδική ασφάλεια.

Η τελική βέβαια κρίση, που σχετίζεται με την αποτελεσματικότητα της δράσης και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, θα γίνει εφόσον αποφευχθεί, χάρις σ’ αυτήν έστω και ένα ατύχημα.

Δείτε το video ΕΔΩ